• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Celostatni forum má oprávnění upravovat
  • @Odbor - administrativni má oprávnění mazat

Pirátská depeše 1: Pošleme Ivoše Vašíčka do Senátu!

Ahoj,

tohle je první díl Pirátských depeší. Pirátské depeše jsou krátké zprávy posílané tak jednou za týden až za čtrnáct dní, které členy informují o nových nebo aktuálních věcech v Pirátské straně.

1. Exkluzivní zpráva. Dnes odpoledne vyjde další leak, ve kterém bude utajované rozhodnutí NKÚ ve věci politického ovlivňování jeho kontrolní činnosti.
    Sledujte http://www.PirateLeaks.cz
  2. Chcete se nechat vyfotit? Patrně zorganizujeme pro každého člena focení na příštím celostátním fóru. Pokud byste si chtěli nechat udělat fotky sami před tím, tak tady je doporučení, abychom mohli naše fotky prezentovat společně: fotky
  3. Místopředseda Ivo Vašíček kandiduje v Kladně za Pirátskou stranu do Senátu. Proto Ivan Bartoš svolal na 5. března Teambuilding Pirátské strany a na 6. března zasedání republikového výboru. Oboje se koná v Roztokách a první den bude spojen s masopustem. Všichni jsou vítáni. Prosím podpořte Ivoše Vašíčka v kandidatuře třeba tím, že budete

linkovat jeho web na facebook, aby o naší aktivitě věděli i vaši přátelé.

Díky!

Přeji krásný den. Jakub Michálek, vedoucí administrativního odboru.

P.S.: Na tuto zprávu prosím neodpovídejte.