• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Celostatni forum má oprávnění upravovat
  • @Odbor - administrativni má oprávnění mazat

Pirátská depeše 6: Tvořte Pirátský program a pište dějiny digitálního věku!

Ahoj Piráti!

Doba se zrychluje a teď má následovat kanonáda toho, co Piráti udělali za poslední týden: Celostátní fórum schválilo Pirátskou identitu http://piratopedie.cz/rp:pid:start, pokračujeme v seznamování s Pirátským dvanácterem http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=33165 a tak dále. Je toho moc.

Takže aspoň tři aktuality:

1. Úřad pro ochranu osobních údajů rozhodl, že jsme jednali v souladu se zákonem, když jsme zveřejnili financování politických stran na webu PirateLeaks. Rozhodnutí bude oficiálně vyhlášeno zítra na tiskové konferenci.
    Exkluzivně pro čtenáře Pirátských depeší: Zítra ohlásíme, že zveřejňujeme financování politických stran za supervolební rok 2010.
  2. Zapojte se do vnitrostranické demokracie! Potřebujeme vaše znalosti a zkušenosti. Staňte se členem programové komise a pomozte vylepšovat Pirátský program. Na celostátním fóru se aktuálně otevřela volba do programových komisí a kandidovat do komise mohou také registrovaní příznivci (všichni kdo dostali tento e-mail)
  3. Blíží se zasedání celostátního fóra. Rádi bychom otevřeli prostor k diskusi a uspořádali ho jako OpenSpace konferenci (info zde: https://www.ceskapiratskastrana.cz/forum/viewtopic.php?p=96787#p96787). Pokud byste se chtěli přihlásit jako pořadatelé a konferenci zorganizovat, můžete se přihlásit na internetovém fóru.

Zdraví Vás český Assange