• @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Celostatni forum má oprávnění upravovat
  • @Odbor - administrativni má oprávnění mazat

Aktuální informace o Pirátech

Ahoj Piráti!

Několik aktuálních událostí posledních dnů, dnes formou útržků (snippets):

1. Předně tento víkend se koná zasedání republikového výboru v Pardubicích, na které jste srdečně zváni, akorát si musíte domluvit nocleh. Budeme řešit hlavně krajské volby a personální odbor, ale např. i zákon o svobodném Internetu. Další info na fóru https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=248&t=8232&start=90#p129956
  2. Včera jsme se sešli s předsedou ČSSD, setkání pro nás mělo tři priority: Zastavit ACTA, vysvětlit vrcholným představitelům ČSSD, že kopírovací zákon, který vede ke kriminalizaci celé generace, je neudržitelný a otevřít debatu na téma ústavního zákona o svobodném Internetu. Nad těmito tématy se rádi sejdeme i s dalšími parlamentními politiky.
  3. Aktuálně probíhá volba vedoucí personálního odboru, který se má starat o nováčky a organizovat zadávání úkolů dobrovolníkům, vzdělávat je apod. Naléhavě hledáme vhodného kandidáta https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=431&t=10693 Možná bude mít od strany neomezené volání, abych vás trochu motivoval ;). Podrobnosti se budou řešit na víkendovém zasedání.
  4. Chci všechny nováčky, ale i zkušené členy poprosit, aby si zřídili svoji osobní prezentaci na Piratopedii, která bude sloužit jako stranický profil i pro krajské volby https://www.pirati.cz/wiki/lide:start Stačí se tam přihlásit údaji z fóra, editovat stránku, dopsat svoje jméno a uložit. Pak bude jméno červené, vy na něj kliknete a založíte si stránku o sobě (bude super, když nahrajete i foto!).
  5. Nakonec bych vás za administrativní odbor rád informoval, že se podařilo dát dát dohromady šablony různých dokumentů, takže až budete příště něco jménem strany tvořit, máte ulehčenou práci. Šablony na dopis, prezentaci, oznámení shromáždění, infožádost, potvrzení o daru, ale i nový vzor přihlášky naleznete ke stažení na https://www.pirati.cz/wiki/rp:pid:gman:sablony