Piráti pokořili hranici 200 členů a dál rostou

file.php_id_3616_.jpg Je to tak, konečně Piráti zdolali magickou hranici ;) Kromě toho máme ještě 731 registrovaných příznivců a 30558 příznivců na facebooku.

Teď několik aktualit ze života Pirátské strany:

1. Republikový výbor opět rozšířil Pirátský program. V tomto případě šlo o komponenty E-government a Dělba moci. E-government přinese větší efektivitu úředních činností a uspoří náklady a dělba moci umožní vzájemnou kontrolu jednotlivých institucí. Náš program se tak stabilně rozrůstá, přesto ještě zbývá řada témat, která by bylo dobré zpracovat. Sledujte prosím Pracovní verze Pirátského programu a diskuse na internetovém fóru.
  2. Připravili jsme pro vás podrobnou video-nápovědu, jak zacházet s naším novým webem. Provede vás od rozložení nového webu, vložení vlastního profilu až po vkládání tiskových zpráv krajského sdružení. Naleznete ji na stránce Nápověda.
  3. Závěrem rozesílám odkazy na členské podněty, které získaly aspoň 14 hlasů. Pokud souhlasíte s tím, aby se jimi celostátní fórum zabývalo, můžete je podpořit svým hlasem: