Máme program a lídry, vzhůru do krajských voleb

Ahoj Piráti!

1. Vypustíme kaprům rybník! Republikový výbor schválil Společný program pro krajské volby. Z něho by měly vycházet i jednotlivé programy v krajích. Právě teď máte poslední možnost se přihlásit jako kandidáti do krajských voleb za Piráty ve fórech krajských sdružení. Pokud uspějete v primárních volbách, můžete za nás kandidovat do zastupitelstva kraje. Nezapomeňte si prosím upravit a doplnit svoji prezentaci na webu. Prosím všechna krajská sdružení, aby aktualizovala informace o lídrech a doplnila odkazy na stránce krajských voleb.
  2. Libor Michálek do Senátu. Celostátní fórum schválilo v hlasování Libora Michálka jako kandidáta koalice Piráti, Strana zelených a KDU-ČSL do Senátu ve volebním obvodu č. 26 na Praze 2 a 3. Libor Michálek v roce 2010 nepodlehl tlaku politických struktur, které chtěly vyvést peníze ze Státního fondu životního prostředí, a zveřejnil důkazy o korupci. Libora podle koaliční smlouvy navrhli na kandidátku Piráti. Jeho kampaň můžete podpořit darem na náš transparentní účet 2100048174/2010 pod variabilním symbolem 192102.
  3. Začala registrace na celostátní fórum. Zasedání celostátního fóra je pro Piráty největší společenskou akcí roku. Vyplňte prosím registrační formulář do 19. srpna 2012, abychom vám zajistili místo a hlasovací kartu, případně stravování během zasedání. Na odkazované stránce naleznete také informace o programu a projednávaných věcech.
  4. Zítra plánujeme demonstrace proti INDECT, například v Plzni nebo před Úřadem pro ochranu osobních údajů v Praze. INDECT je evropský projekt, který má automaticky sledovat chování občanů a hlásit jakékoliv odchylky od normy (například sezení na veřejnosti a rychlé pohyby). Piráti projekt kritizují jako nepřiměřený zásah do soukromí, který bude mít mizivý vliv na zlepšení bezpečnosti. Nechceme sledování a StB 2.0.

Díky, že nám stále fandíte a pomáháte. Věřím, že další z vás se právě teď, když jsou volby, odhodlají a zapojí se jako členové.