Pirátské tábory, Majetínské VyOsení a další srpnové akce

Ahoj Pirátky a Piráti!

Přinášíme vám čerstvé informace o činnosti Pirátské strany.

Zasedání Celostátního fóra
Dne 7. 9. 2013 proběhne zasedání Celostátního fóra, kterého by se měl zúčastnit každý, kdo se cítí býti Pirátem. Na pořadu jsou změny stanov či dovolba republikového předsednictva. V neděli 8. 9. pak proběhne Pirátský vzdělávací den zábavnou formou v Galerii ArteFacta. Je to jedna z mála příležitostí setkat se s Piráty z celé republiky. Další informace a registrace jsou dostupné zde.

Pirátský tábor a zasedání Republikového výboru Přijeďte na Pirátský tábor! Jedná se o jednu z nejzábavnější a nejoblíbenějších akcí Pirátské strany s minimálními náklady. Ideální pro všechny, co mají chuť se učit a přitom se skvěle bavit. Akce se opět koná u Máchova jezera a to od 17. do 25. srpna. Součástí akce bude zasedání Republikového výboru 24. srpna, na pořadu je zejména příprava na volby 2014. Více zde.

Kytary in Majetín (Vyosení v Olomouci) Všichni fanoušci kytarové hudby a krátkých alternativních filmů se i letos mohou těšit na každoroční porci svobodné kultury. Poslední sobotu v srpnu, tedy 31. 8. 2013, se bude konat již šestý ročník multižánrového mini-festivalu v areálu koupaliště v Majetíně. Od rána budou v areálu probíhat sportovní turnaje (plážový volejbal, nohejbal, petangue), odpoledne proběhne výjezdní zasedání olomouckých Pirátů. Více informací zde

Zahraniční spolupráce Čeští Piráti pomáhají s bavorskou předvolební kampaní. Vznikají také Mladí Piráti - byli jsme na konferenci v Bruselu, z čehož si můžete prohlédnout video. A právě nyní se účastní naše šestičlenná delegace založení Evropských Mladých Pirátů ve Švédsku. Petr Kopač na svém blogu informuje o mezinárodních událostech z Pirátského pohledu. Originální zprávy i překlady naleznete zde.

Další informace o naší činnosti najděte v těchto aktuálních svodkách:

Tuto depeši Ti posílají Mladí Piráti z Pirátského tábora ve Švédsku (Míša, Vojta, Honza, Janka, Adam a Petr). Být Pirátem je zábava!