Přispějte na Pirátské senátory nebo si nechte poslat plakát

Nové plakáty pro krajské volby Ahoj Piráti!

1. Někteří z vás se na nás při předchozí sbírce na volební kampaň obraceli, že by chtěli přispět na kandidáty na senátory nebo krajské volby, které budou čistě Pirátské. Teď je ta nejlepší možnost, kdy přispět malým nebo velkým příspěvkem právě na čistě Pirátské kandidáty. Potřebné informace naleznete na našem webu. Stav jednotlivých senátorských účtů se zobrazuje v záhlaví webu.

2. Dále mám pro vás exkluzivní nabídku kandidovat na vedoucího administrativního odboru. Mohu potvrdit, že to je náročná funkce s vysokými nároky na pečlivost, na druhou stranu nejsou potřeba žádné zvláštní schopnosti, vše se lze snadno naučit a řada lidí vám za to bude vděčná. Vedoucí administrativního odboru má na starosti správu oprávnění na internetovém fóru a webu a moderování diskuse, příspěvky, datovou schránku a také tyto depeše :-). Naštěstí se mi na řadu z těchto věcí podařilo najít kompetentní pomocníky, takže vedoucí je hlavně ten šéf nahoře, který musí dohlédnout na to, že vše klape. Předání a zaučení zařídím. Pokud máte čas a chcete Pirátům pomoci, přihlaste se prosím do volby na jednání celostátního fóra nebo mi můžete poslat dotaz e-mailem.

3. Mediální odbor zahájil distribuci plakátů na krajské volby až k vám domů. Pokud máte zájem vylepit sedm různých druhů plakátů u sebe ve městě nebo na vesnici, kde probíhají krajské volby, pošleme vám je domů poštou nebo si je můžete vyzvednout. Osobní zapojení příznivců do kampaně si ceníme nejvíce. Pokyny naleznete v tomto tématu. Počet plakátů je omezený, tak prosím dejte vědět.

4. Zřídili jsme soupis věcí Pirátské strany, aby byl pořádek ve věcech zakoupených za peníze našich dárců. Díky soupisu věcí si budete moci snáze půjčit vlajku nebo jiný předmět pro krajskou kampaň. Vždy budete vědět, kde ty věci jsou, a zabráníme ztrácení věcí. Při půjčení stačí pouze přepsat správce věci v seznamu, žádná byrokracie. Pro začátek bych poprosil všechny, kdo mají nějaký majetek koupený za peníze strany nebo jí darovaný (megafony, nábytek, vlajky, stany apod.), aby ho do soupisu věcí zanesli (nové věci se vkládají pomocí odkazu v pravém sloupci soupisu věcí, možná bude potřeba údaje vyladit ručně).

Mějte se hezky!