Registrace na celostátní fórum

Hezký den,

připomínáme, že registrace na celostátní fórum Pirátů již běží a místa se rychle zaplňují. Volební zasedání celostátního fóra je největší společenskou akcí Pirátů za 2 roky, volit se bude nové republikové předsednictvo. Letos bude i možnost stravování v podobě rautu. Zajistit můžeme i ubytování, nocleh nasdílejí Piráti v Praze (žádosti o ubytování pište na fórum). Těšíme se na viděnou a zaregistrujte se prosím na první odkazované stránce!

Další dvě novinky ze života Pirátů:

1. Na Pirátského senátora Libora Michálka se vybralo již 44 tisíc korun! Podpoříte i vy kandidáta Pirátů, který má reálnou šanci stát se senátorem? Příspěvky na kampaň lze posílat už jen pár dnů do 15. srpna na transparentní účet Pirátů 2100048174/2010 pod variabilním symbolem 192102. Dar si lze odečíst z daní. Všem dárcům děkujeme. Více o peněžité podpoře naleznete na webu kampaně. Já zítra daruji 2000 Kč, protože si myslím, že to má smysl :)
  2. Zveme všechny srdečně na Pirátský tábor, začínáme již tuto sobotu v poledne. Pirátský tábor probíhá v termínu 11.-19. srpna a je to fajn příležitost potkat zajímavé lidi v krásném prostředí Máchova jezera v penzionu za lidových 120 Kč na noc (se spacákem) nebo 140 kč na noc (s povlečením). Pirátský tábor je pohodová akce, kde je spousta místa pro diskusi o našich tématech a programu, mimo jiné se budeme připravovat na krajské volby, trénovat komunikaci a poslední víkend bude věnován školení o volebních postupech a předpisech. Informace a odkaz na příslušné vlákno najdete na webu Pirátského tábora.

Přejeme příjemné léto a šťastnou ruku do krajských voleb.