Pirátské depeše

Pirátské depeše jsou krátké zprávy posílané tak jednou za týden až za čtrnáct dní, které členy informují o nových nebo aktuálních věcech v Pirátské straně.

Pirátské tábory, Majetínské VyOsení a další srpnové akce

Ahoj Pirátky a Piráti!

Přinášíme vám čerstvé informace o činnosti Pirátské strany.

Zasedání Celostátního fóra
Dne 7. 9. 2013 proběhne zasedání Celostátního fóra, kterého by se měl zúčastnit každý, kdo se cítí býti Pirátem. Na pořadu jsou změny stanov či dovolba republikového předsednictva. V neděli 8. 9. pak proběhne Pirátský vzdělávací den zábavnou formou v Galerii ArteFacta. Je to jedna z mála příležitostí setkat se s Piráty z celé republiky. Další informace a registrace jsou dostupné zde.

Pirátský tábor a zasedání Republikového výboru Přijeďte na Pirátský tábor! Jedná se o jednu z nejzábavnější a nejoblíbenějších akcí Pirátské strany s minimálními náklady. Ideální pro všechny, co mají chuť se učit a přitom se skvěle bavit. Akce se opět koná u Máchova jezera a to od 17. do 25. srpna. Součástí akce bude zasedání Republikového výboru 24. srpna, na pořadu je zejména příprava na volby 2014. Více zde.

Kytary in Majetín (Vyosení v Olomouci) Všichni fanoušci kytarové hudby a krátkých alternativních filmů se i letos mohou těšit na každoroční porci svobodné kultury. Poslední sobotu v srpnu, tedy 31. 8. 2013, se bude konat již šestý ročník multižánrového mini-festivalu v areálu koupaliště v Majetíně. Od rána budou v areálu probíhat sportovní turnaje (plážový volejbal, nohejbal, petangue), odpoledne proběhne výjezdní zasedání olomouckých Pirátů. Více informací zde

Zahraniční spolupráce Čeští Piráti pomáhají s bavorskou předvolební kampaní. Vznikají také Mladí Piráti - byli jsme na konferenci v Bruselu, z čehož si můžete prohlédnout video. A právě nyní se účastní naše šestičlenná delegace založení Evropských Mladých Pirátů ve Švédsku. Petr Kopač na svém blogu informuje o mezinárodních událostech z Pirátského pohledu. Originální zprávy i překlady naleznete zde.

Další informace o naší činnosti najděte v těchto aktuálních svodkách:

Tuto depeši Ti posílají Mladí Piráti z Pirátského tábora ve Švédsku (Míša, Vojta, Honza, Janka, Adam a Petr). Být Pirátem je zábava!

Dobrovolnické aktivity Pirátů a pozvánka na celostátní fórum

hmac:011a2309ff575d0bc638fd3082077bf3 : ao:depese:pozvankanacf2013
hmac:883b0b1d8746b46b0048578de5be7a6b : ao:depese:pozvankanacf2013
autor: Jamison Wieser

Ahoj Piráti,

Hledáte nějakou zábavu na léto nebo chcete se naučit něco nového? Naloďte se na naši bárku! Hledáme pomocníky od kormidelníků po umývače paluby… Společným tématem této Pirátské depeše jsou možnosti zapojení do toho, co Pirátská strana dělá. Zkuste se podívat na naši nástěnku s možnostmi zapojení do aktuálních kampaní nebo projektů. Tato depeše také obsahuje pozvánku na zasedání celostátního fóra v Plzni.

Pirátské depeše květen 2013

Vážení členové a příznivci Pirátů,

obracím se na vás s další Pirátskou depeší, tedy zpravodajem z činnosti strany.

Nakonec krátká vsuvka z krajských aktivit.

• Premiérové setkání širokého spektra jihlavských aktivistů, otevřené všem zájemcům o konstruktivní politicko-společenskou výměnu názorů, debatu a diskuzi. Například o přípravě referenda k Jihlavské spalovně.
  • Krajský předseda KS Plzeň Mgr.Adam Šoukal se zúčastnil Diskuze plzeňských představitelů o referendu tzv. Nákupního domu Corso a budoucnosti tváře Plzně.
  • Krajské sdružení Jihomoravského kraje vás také zve na protestní pochod a tématický koncert „Stop INDECT“
  • Krajské sdružení Vysočina dále uspořádalo další festival svobodného filmu ve Žďáru nad Sázavou
Cílem České pirátské strany je na prvním místě prosazování základního práva člověka na svobodné šíření přijaté informace a striktní ochranu soukromí občana jako odraz změněné reality informační společnosti 21. století.

Zasílání Pirátských depeší se automaticky zruší, pokud vystoupíte ze všech skupin registrovaných příznivců. Seznam skupin naleznete v uživatelském panelu na internetovém fóru.