Volby a letní program Pirátů

Ahoj Piráti,

prezident republiky již vyhlásil termín krajských a senátních voleb, a to na 12.-13. října 2012. Díky tomu již známe některé zásadní termíny, které uvádím pro přehlednost níže.

Potřebujeme co nejvíce kvalitních kandidátů pro krajské volby. Pokud jste se ještě nepřihlásili jako kandidáti, učiňte tak prosím co nejdříve na internetovém fóru svého krajského sdružení a budoucí pokolení vám budou neskonale vděčna. ;) Ke společnému programu pro krajské volby se můžete vyjádřit v tomto tématu na internetovém fóru.

Zároveň vás srdečně zvu, abyste se přijeli v půlce srpna podívat na Pirátský tábor, relaxačně pracovní dovolenou Pirátů u Máchova jezera. Zapište se prosím na internetové fórum, počet míst je omezen. Týden na to se koná v Praze zasedání celostátního fóra, které je nejvyšším orgánem Pirátů.

Určitě se také nezapomeňte tuto neděli dívat na duel předseda Pirátů Ivan Bartoš versus režisér Jan Svěrák, který bude vysílán v Otázkách Václava Moravce.

Harmonogram na léto

7. července Termín pro primární volby
17. července Termín pro předložení kandidátky a krajského programu republikovému výboru Pirátů
7. srpna Termín pro vytvoření prezentace každého kandidáta na webu a podepsání souhlasu s demokratickým minimem
11.-19. srpna Pirátský tábor ve Starých Slapech
18.-19. srpna Zasedání administrativního odboru ve Starých Slapech (workshopy na předpisy a vysvětlení procedury krajských voleb)
25.-26. srpna Celostátní fórum Pirátů
12.-13 října Krajské a senátní volby

Další podrobnosti ke krajským volbám a celý harmonogram naleznete zde. Všechny události jsou také zaneseny v Pirátském kalendáři.