Změna předsednictva krajského sdružení

1. Předsednictvo může být zvoleno na zasedání, nebo přes internetové fórum.
  2. Zasedání musí být oznámeno aspoň 10 dní předem s časem a místem konání schůze, pro hlasování přes internetové fórum stačí 3 dny předem. Řádně se oznamuje prostřednictvím soukromé zprávy nebo e-mailu všem členům sdružení, napsáním do internetového fóra a (v případě zasedání) zveřejněním na webu v Pirátském kalendáři.
  3. Krajské sdružení si zvolí nové předsednictvo tajnou volbou.
  4. Nové krajské předsednictvo oznámí výsledek volby na internetovém fóru svého sdružení a v plném rozsahu také v podatelně administrativního odboru (nestačí odkaz). Výsledek musí obsahovat seznam přítomných, dohodnutý postup hlasování, počty hlasů pro jednotlivé kandidáty, jména zvolených členů předsednictva a odkaz na řádné oznámení, pokud nezískali kandidáti většinu všech hlasů členů sdružení.
  5. Administrativní odbor neprodleně zajistí provedení všech potřebných změn, tedy například změn ve skupinách krajských sdružení, předsednictev krajských sdružení a krajských předsedů.
složka:
Administrativní odbor