Šablony

Vzor členské přihlášky Pirátů

Tyto šablony nemusí obsahovat aktuální informace, zejména v sídle strany, na odstranění závady usilovně pracujeme vzory opatřené symbolem ✔ jsou již upravené

Členská přihláška

Vytiskněte si více přihlášek k Pirátům a aspoň jednu vždy noste s sebou v peněžence. Nevíte, kdy se může hodit.

Volby

Šablony pro jednotlivé volby do zastupitelských funkcí naleznete na samostatné stránce.

Smlouvy

Placené úkoly

• Šablona zadávacího listu ODT DOCX PDF – zadávací list podle podmínek pro placené úkoly je nejjednodušší způsob, jak objednat dodávku či služby od členů a příznivců; pomocí zaškrtnutí správného údaje si lze vybrat mezi smlouvou o dílo, příkazní smlouvou, případně dohodou o provedení práce či o pracovní činnosti (pozor, v případě dohod podle zákoníku práce je třeba věnovat pozornost zákonné povinnosti příjem průběžně danit na straně zaměstnavatele)
  • Potvrzení o zastoupení ODT DOCX PDF – slouží pověřeným členům nebo zmocněným externím spolupracovníkům jako pověření/plná moc, kterou se mohou navenek prokazovat, že mají oprávnění stranu zastupovat