Otevřeme Radotín! Piráti, KDU-ČSL, SZ
Chci pomoci pirátům

Naší kandidáti

Ivan Bartoš

Předseda Pirátské strany Ivan Bartoš se v Evropském parlamentu chce soustředit na základní pirátská témata – svobodné šíření informací, autorský zákon, svobodný internet a práva občanů na informace a na soukromí. Se svým neortodoxním vzhledem a aktivně otevřeným přístupem k politické prá ci je přímým kontrastem ostatních profesionálních poslanců – a stejně neortodoxně chce řešit témata, je nž jsou jeho životním posláním. Prosazuje maximální otevřenost, transparentnost a kooperaci.

Leader pirátské kandidátky pro volby do Evropského parlamentu a jeden ze zakladatelů Pirátské stra ny Ivan Bartoš je také od roku 2009 předsedou (s krátkou přestávkou v létě 2013). Vystudoval Ústav info rmačních studií a knihovnictví na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Během studia se zabýv al převážně problematikou vyhledávání a získávání informací z heterogenních systémů a možnostmi jejich integrace. Před ukončením studia působil na Computer Science Faculty na University of New Orleans, LA, USA. Angažuje se v aktivitách souvisejících s DIY kulturou. Jako DJ mixuje psytrance, hraje na akordeon a zpívá v kapele. Je vášnivý čtenář. Má psa, dva pískomily a chová křečky.