• @Celostatni forum má oprávnění upravovat

Dřevosochání Volyně se Svobodnou hudbou a přednáškou

PaRo 006/2015
stav:

Veřejně prospěšný účel projektu

Koncerty (festivaly) svobodné hudby pod hlavičkou České pirátské strany nazvané VyOsení probíhají všude po republice. Od roku 2011 jich proběhlo už několik desítek. Naše VyOsení bude spojeno s Dřevosochařským sympoziem a Pirateconem Personálního odboru na téma Svobodná hudba nejen pro členy strany. Mezi pozvané patří Europoslankyně Julie Reda, živnostníci a podnikatelé, kteří jsou pod tlakem kolektivních správců, Piráti ze všech přilehlých zemí…., primátor Chomutova, ačkoliv není Pirát, je nakloněn spolupráci, starosta Mariánských lázní a další.

pozůstatky starého německého hřbitova,a tam se odehraje celé VyOsení. Na závěr bude vyrobena malá rakvička s nápisem kolektivní správci a o půlnoci symbolicky pohřbena za plotem hřbitova jak to dříve dělali s lumpy a vrahy…

Podmínky řešení projektu

Věcné podmínky

Nebudeme potřebovat žádné vybavení, všechno máme připraveno. Zvukařské aparáty přiváží osvědčený zvukař. Na místě bude postaven zapůjčený stan 10x5m a teď stavíme velkou pergolu z masivu kulatiny 40cm průměr,taky 10x5m. Také bude zajištěn dovoz pitné vody v cisternách.

Časové podmínky

Již v tuto dobu sháníme a vyjednáváme podmínky s některými kapelami a politiky. Samotné Dřevo sochařské sympozium se uskuteční ve dnech 19-07-2015 až 26-07-2015, samotné vyosení pak 24-07-2015 až 25-07-2015, přičemž 24-7-2015 bude věnováno přednáškám, poradám a dalšímu v rámci Pirateconu Svobodná Hudba.

Osobní podmínky

Při plánování a konání akce pomáhají všichni výhradně dobrovolnicky - členové strany, registrovaní příznivci či nadšenci pro věc.

Finanční podmínky

V tuto chvíli, kdy nejsou vyjednáni všichni učinkující a ostatní sponzoři, mohu finanční podmínky projektu pouze načrtnout. Doufáme v úspěch v tomto kole participativního rozpočtu.

Náčrt finančních podmínek:

zvukař (při konání 20-24 hodin) - 9 000 Kč

autorský honorář umělců (10 kapel, včetně vedlejších výdajů-cestovné, stravné) - 25 000 Kč

TOI-TOI - 5 000 Kč

náklady pro dřevosochaře - 11 000 Kč

Pokud nebude v PaRo vybráno dostatek peněz, budeme požadovat dotaci MO a bude vybíráno vstupné.
vyrobené sochy budou umístěné jako trvalá expozice v Mariánských lázních a Chomutově. Cca 3-5 kusů soch budou poté draženy a výtěžek bude určen na právní pomoc „obětem“ kolektivních správců!!!

Výsledek projektu

Výsledkem projektu má být precizně uspořádaný festival VyOsení a Dřevosochařské sympozium současně s Pirateconem Svobodná hudba s účastí zahraničních Pirátů s cílem šíření myšlenky svobodné hudby dál do světa a všech koutů Pirátských zemí, na který budou lidé dlouho vzpomínat…

Přiblížení místa konání

ubytovna cca 15 osob torzo hřbitova další návštěvníci baru další návštěvníci baru houby tu rostou v bezprostředním okolí pohled od lesa(areal kroketového klubu Volyně má cca 4 Ha) hosté před barem nabízejí své výrobky za pivo posezení na louce  pohled před barem na hřbitov vyhřívaný altán pro 15-20 person s třema udírnama pochutina na kaštanovém dřevě :) konec kaštanové aleje :(další část areálučást areálu ,traktor je také jeho součástímeteriál k sochání -Jírovec Maďalspoustu dřeva na večerní pirátský oheňvelké ohniště ve Volyniv okolí je mnoho krásných míst k vidění,toto je vstup do hory Mědník,známý z 30 případů majora Zemana  točit se bude toto pivobar ve Volyni