• @Celostatni forum má oprávnění upravovat

Překlad webu a programu do Klingonštiny

nepřiděleno
stav:

Veřejně prospěšný účel projektu

Jelikož jsou na světě tisíce „Trkies“ (fanoušků Star Treku) navrhuji zajistit překlad webových stránek a souvisejících produktů, především zákoníku České pirátské strany v plném znění a znění pozdějších předpisů kompletně do jazika Klingonština. Samozřejmě jelikož se jedná o federaci planet, je potřeba dalších překladů, například romulanština.

Podmínky řešení projektu

Věcné podmínky

Budu potřeovat spolupráci všech, kdo umí Klingonštinu, jsou fanoušky StarTreku, Michaela Dorna alias pana Worfa, kteý má zkušenosti se zmiňovaným jazykem a samozřejmě dostatek prostředků, pro každý jazyk optimálne 500 000Kč, nicméně se to Pirátům jistě vyplatí.

Časové podmínky

Projekt je rozdělen na jednotlivé stránky, platba proběhne po dokončení překladu každé jednotlivé stránky.

Osobní podmínky

Robert Adámek a tisíce „trackies“

Finanční podmínky

300 000 - cestovné, ubytování, alkohol, jídlo (především pro Dorna) 150 000 - samotný překlad + občerstvení pro „Trekies“ 50 000 - moje provize (protože mi to zabere čas a čas je drahý)