• @Celostatni forum má oprávnění upravovat

Dlouhodobá prezentace pirátských projektů na veřejných prostranstvích

projekt:
PaRo 07/III/2014
stav:

Veřejně prospěšný účel projektu

Cílem je seznámit občany s dlouhodobými veřejně prospěšnými projekty Pirátů (pomoc s žádostmi o informace, ochrana soukromí, svobodná hudba, reforma kopírovacího monopolu, …), a to formou materiálů dlouhodobě umístěných na prezentačních panelech na veřejných prostranstvích.

Podmínky řešení projektu

Věcné podmínky

Veškeré získané finanční prostředky budou použity na úhradu poplatků za zábory veřejných prostranstvích ve větších městech MSK (Ostrava, Opava, Karviná, Havířov, Český Těšín, Frýdek-Místek, Příbor, Kopřivnice,…) Rozdělení mezi jednotlivá města bude záviset na výši získaných prostředků tak, aby bylo dosaženo co nejefektivnějšího využití. Pro prezentaci budou použity prezentační panely z majetku KS MSK (dřevěné trojhrany z desek cca 1×2 m).

Časové podmínky

Úhrada poplatků bude provedena jednorázově na začátku roku 2015 na celý rok dopředu. Materiály na panelech budou v průběhu roku obnovovány a doplňovány.

Osobní podmínky

O kontrolu a doplňování materiálů se budou starat členové MSK z příslušných měst.

Finanční podmínky

Minimální částka 7500 Kč postačí na rozmístění 5 ks panelů ve městech Havířov, Kopřivnice, Příbor, Frýdek-Místek a Český Těšín. Vyšší částka umožní přidat další panely (dalších až 5 ks) v Ostravě, Opavě a Karviné, kde jsou zábory dražší.

Výsledek projektu

Umístění panelů bude evidováno na samostatné webové stránce, včetně evidence zveřejněných materiálů a případné fotodokumentace.