• Daniel Mazur má oprávnění nahrávat

Nákup pěti monitorů k RaspberryPI (PaRo 14/III/2014)

Toto je žádost o proplacení. Na základě žádosti proplácíme z rozpočtu strany členům výdaje, které vynaloží v souvislosti s činností strany a souhlasem orgánů hospodařících s rozpočtem. Odpovídající transakce je dohledatelná na transparentním bankovním účtu strany pod uvedeným datem proplacení a názvem záměru.

značka:
2015-07-01
souhlas:

Poznámka žadatele:
Objednávka je na pět devatenáctipalcových LCD monitorů HP L1950 á 1 399Kč, které jsou sice víc nez 2,5x dražší než byl původní plán (přihláška PaRo projektu), ale jsou to devatenáctky monitory místo sedmnáctek, a je k nim i roční záruka, což u monitorů za 500Kč bude jen těžko.

Doplňující info: Monitory HP L1950 měly původně stát jen 1 249 Kč za kus, ale to byla cena za monitory kategorie B, které mají vadné pixely nebo poškrábané displeje a ke všemu zbývají jen dva kusy. Z toho důvodu mi nabídnuli o 140 Kč na kus dražší monitory stejného typu ale kategorie A, kterých mají dostatek a které by měly být nepoškozené.

Dodatek ke smlouvě o projektu Pirátská základna v Brně -- prodloužení termínu do 30. 6. 2015

Poznámky Finančního odboru: