• @Komise - kontrolni má oprávnění nahrávat
  • @Celostatni forum má oprávnění číst
  • @Registrovani priznivci má oprávnění číst
  • @Komise - rozhodci má oprávnění mazat

Neidentifikovatelné smazání příspěvku z fóra

orgán:
Kontrolní komise
značka:
KK 3/2013
účastníci:
Ing. Roman Kučera,
Administrativní odbor
zpravodaj:
vaclav_malek
podáno:
2013-01-07
skončeno:
2014-01-17
stav:
odloženo
oblast:
moderace

Na základě oznámení od Romana Kučery komise vyšetřuje zmizení minimálně jednoho příspěvku ve fóru. Komise k tomuto účelu zřídila poradní vlákno. Kontrolní komise konstatovala následující:

Na základě spolupráce s Technickým odborem komise zjistila, že v případě zmizení příspěvku Romana Kučery byl tento příspěvek odstraněn vedoucí Administrativního odboru Gabrielou Antošovou v čase 7.1.2013 20:15:04. Zpravodaj dále konstatuje, že stejné to bylo také v případě dvou příspěvků v podatelně Administrativního odboru. Konkrétně zde: https://forum.pirati.cz/podatelna-administrativniho-odboru-f227/administrativni-odbor-t14617.html v časech: 19.12.2012: 22:39:18 a 19.12.2012 22:39:31. Podle vyslechnutých svědků šlo o příspěvky obsahující hlavně „poděkování“ Gabriele Antošové.
Vzhledem k tomu, že Gabriela Antošová již není vedoucím Administrativního odboru, není již členem strany a také kvůli rozsahu a stáří případu, nevidí komise důvod, aby podávala stížnost ve veřejném zájmu. Nebylo dále ani zkoumáno zda se jednalo o omyl nebo úmysl.