Barbora Hradečná

Barbora Hradečná se narodila 10. dubna 1985 v Karlových Varech. Před třemi lety se z rodného města přestěhovala do Aše, kde žije doposud. V dubnu 2013 se stala členkou České pirátské strany a je spoluzakladatelkou místního sdružení v Aši.

Krátce po studiích zakotvila v advokacii, kde působila cca dva roky na pozici advokátního koncipienta. Vždy ale byla tak trochu rebel a razí heslo, že práce by měla hlavně bavit a naplňovat. Z tohoto důvodu přešla před třemi lety do neziskového sektoru, kde působí doposud. Jako sociální pracovník v obecně prospěšné společnosti se zaměřuje především na dluhové a právní poradenství.

Její pozornost nyní směřuje na vše, co souvisí s lidskou psyché. V roce 2012 prošla terapeutickým výcvikem I. stupně, metoda vycházející ze systematické psychoterapie, a v roce 2013 vstoupila do ročního sebezkušenostního výcviku. Po jeho úspěšném dokončení by se chtěla věnovat terapii a osobnímu koučinku.

Je vášnivou fotografkou, cestovatelkou a proaktivní Pirátkou.

Motto: „Má-li problém řešení, nemá smysl dělat si starosti, když řešení nemá, starosti nepomohou.“