Umístění: Hlavní stránka » Lidé » David Král

David Král

Narodil se 24.7.1990 v Praze. Vystudoval osmileté gymnázium ve Vlašimi. Po maturitě šel pracovat jako číšník restaurace a následně jako prodejce a vedoucí pobočky mobilního operátora. Dnes je na pozici operátora customer servisu v internetové bance. Kvůli práci se odstěhoval do Prahy, kde dodnes žije. Má rád hudbu všeho druhu, seriály, četbu fantasy a moderních detektivek. Od roku 2013 aktivně bloguje o internetu, počítačích a mobilech na stránkách www.kingblog.eu.

V politice podporuje liberalistické myšlenky společně se zdravým rozumem.

V České pirátské straně se snaží prosazovat následující body : Digitální identita, svobodná kultura, transparentní organizace a veřejně dostupné informace pro každého, práce z domova, nový koncept duševního vlastnictví a patentů, usnadnění podnikání pomocí internetu, zákaz záchrany bank státem, elektronické měny a lepší využití tříděného odpadu.

Email : david.kral@pirati.cz , Telefon : 608608246