Mgr. Gabriela Antošová

Od roku 2010 je členkou Pirátské strany. Gabriela pochází z Mladé Boleslavi a od roku 2007 žije v Praze.

Vystudovala dálkově Andragogiku na Univerzitě J.A. Komenského, kde získala titul Bc. V průběhu studia současně pracovala jako supervizor retenčního oddělení.

Prošla několika firmami, kde se věnovala převážně vedení lidí. V současnosti pracuje jako manažer callcentra ve společnosti zaměřené na telekomunikace a nyní čerstvě dokončila magisterské studium.

Angažuje se v aktivitách souvisejících s pirátskou stranou, protože si uvědomuje, že žijeme v digitálním věku a Piráti jsou jediní, kteří tuto skutečnost reflektují. Zajímá se o výtvarnou scénu, je vášnivým čtenářem papírových knih, ráda sportuje a stará se o svého psa. Spontánně kreslí blonďaté komixy pro Pirátské noviny a vypůjčila si i postavičku Zeleného Raula.

Ze všeho nejvíc na lidech ctí zejména odpovědnost za vlastní činy.

E-mail: gabriela.antosova@pirati.cz
Telefon: 773747986