Jakub Nepejchal

Kontakt:

E-mail: jakub.nepejchal@pirati.cz
Telefon: 778 711 166

Jakub Nepejchal (* 2. září 1987) je vedoucím Personálního odboru strany a pověřeným vedoucím Personálního odboru Olomouckého kraje. Do července 2015 byl také předsedou MS Olomouc.

Jakub pochází z Olomouce, kde stále žije a snaží se aktivně podílet na politickém, kulturním a společenském dění. V současné době je členem komise městské části č. 13 - Nová Ulice a členem představenstva DPMO, a. s. Má za sebou organizaci Festivalu svobodných filmů, také se aktivně podílel na sbírání podpisů pod několik petic (proti TTIP, za legalizaci konopí a také za omezení hazardu v Olomouci).

Vystudoval obor Speciální pedagogika se zaměřením na dramaterapii na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, kde získal titul Bc.

Po ukončení studií pracoval na několika různých pozicích mimo vystudovaný obor. V současné době pracuje jako vedoucí Programu Práce s klienty v konfliktu se zákonem ve Společnosti Podané ruce o.p.s.

Angažuje se v aktivitách souvisejících se sociální oblastí a zvyšováním kvality života na místní úrovni. Jeho zájmy jsou nepočítačové hry, četba sci-fi a fantasy, pěší turistika a geocaching, žonglování a pirátství.