Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Bartošek

Jan Bartošek

Jan Bartošek (* 4. března 1985) je 1. místopředsedou KS Moravskoslezského kraje Pirátské strany a zakladatelem místního sdružení Pustějov. Jan pochází z obce Pustějov v okrese Nový Jičín, od roku 2006 žije v Ostravě.

Vystudoval SPŠ a SOU strojní v Kopřivnici, kde prospěl maturitní závěrečnou zkouškou. V průběhu studia se specializoval na konstrukci a diagnostiku osobních vozidel, posléze na programování CNC strojů a zařízení. Pracoval v rámci odborné praxe ve strojírenských podnicích Dotex spol. s.r.o., Tatra a.s., Freso spol. s.r.o. a další.

Po ukončení studia se aktivně začal věnovat obchodu a marketingu v praxi. Prošel různými druhy marketingu typu MLM, hlavně přímého prodeje a pultového prodeje. V roce 2010 díky zkušenostem předchozí profese marketingového poradce ve společnosti Ataxo Czech s.r.o. provedl registraci své osoby jako OSVČ a založil projekt www.novizakaznici.cz. Počátkem roku 2012 získal tento projekt významného partnera TT Tisk s.r.o., došlo k sjednocení prezentace i pro www.tttisk.cz a společně tyto projekty nabízejí internetové služby a veškeré tiskové služby pro stávající a nové klienty. Dále projekt spolupracuje se společností Webnode. Nabízí tak levné internetové stránky a obchody: www.strankylevnerychle.webnode.cz .

Jan Bartošek současně pracuje od poloviny roku 2012 i jako obchodní ředitel pražské společnosti Next corporation s.r.o.

V květnu 2013 se Jan Bartošek rozhodl opustit po roce Piráty a to z časových důvodů. Jan Bartošek věří ve schopnost Pirátů dostat se do Poslanecké sněmovny České republiky.

E-mail: jan.bartosek@novizakaznici.cz