Jan Václav Čep

jan_cep.jpg

Jan Václav Čep (* 8.11.1974) je příznivcem Pirátů. Narodil se v Praze a od roku 2006 žije na Malé Straně - Praha 1

Je v petičním výboru Petice za Malostranské náměstí, je organizátorem a moderátorem kulturní akce DIVSALÓN a patronem Studentské Thálie.

Mezi jeho záliby patří hudba, divadlo, příroda a sport. Hraje na piáno a klidně by byl součástí pirátské kapely:-)

Má letitou zkušenost z oblasti internetového podnikání, mediálního a korporátního prostředí. V posledních letech se věnuje mediaci a je zastáncem evaluativního přístupu k řešení konfliktů.

PAST EXPERIENCE • Board member & Investor at TISCALI INVESTMENT January 2008 – November 2012 • M.D. at Goldbach Czech Republic September 2011 – October 2012 • Managing Partner & Investor at TISCALI MEDIA, a.s. November 2009 – August 2011 • Digital & Interactive Development at Lagardere April 2008 – 2009 • Sabbatical & Myself-time at Jan Vaclav Cep November 2007 – April 2008 • GroupM Interaction at GroupM July 2006 – November 2007 • CEO & Partner at Beyond Interactive 2001 – 2007 • Regional Director for Business Development at MediaCom Russia June 2004 – 2006 • Country Manager at MediaCom Slovakia January 2001 – 2006 • Media Director at MediaCom Prague 1997 – 2001 • Account Manager / Executive at Kristian April 1996 – March 1997