Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Hotárek

Jan Hotárek

jan_hotarek3.jpg

Honza se narodil v květnu 1973. Je tátou tří dětí které získal do své péče a se kterými žije. Přes svůj smysl pro zodpovědnost a povinnosti si dokázal zachovat duši kluka a jako mladík se cítí a přemýšlí. Pro svou svobodomyslnost se nikdy nenechal zastrčit do nějaké škatulky a ani teď se nechce nechat vecpat do tesilek.

Studoval strojařinu, ale už téměř dvacet let má co do činění se stavebnictvím, kde působil snad ve všech pozicích, včetně dělnických. Získal tak přehled, který dnes s úspěchem uplatňuje na místě obchodního manažera stavební firmy. Je členem krajského sdružení Jihomoravského kraje a současně spolupracuje s krajským sdružením Vysočina.

Do politiky vstoupil díky vystřízlivění z pocitu, že od listopadu 89‘ máme svobodu. V komunální politice chce v první řadě prosadit vkládání veškerých uzavíraných smluv do Centrálního registru smluv i bez zákonné povinnosti, kterou by přinesl „krásný zákon“. V parlamentu by rád prosadil uvolnění státních norem a jejich bezplatné zpřístupnění široké veřejnosti.

Jak sám říká, má moře zájmů, je to muzikant, písničkář, kamarád na kterého je spolehnutí. Je členem a tanečníkem folklórního národopisného souboru Bítešan. Má rád diskuzi a argumentaci, pokud je plodná a smysluplná. Řadí se mezi aktivní jedince, takže ho rozhodně nenajdete v teplákách u televize.