Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Köchert

Jan Köchert

Jan Köchert (* 13. ledna 1978) je předsedou MS Teplice a nejčastěji ho potkáte online, anebo na cestě mezi Teplicemi, Libercem a Prahou.

Honza vystudoval Gymnázium v Duchcově, a poté absolvoval pomaturitní studium anglického jazyka zakončené zkouškou na úrovni FCE. Působil převážně v obchodních pozicích nadnárodních společností a několik let podnikal v oblasti importu LED obrazovek a marketingu. V současnosti působí jako Community Manager v nezávislém herním studiu a jeho hlavní činností je budování vztahu s mezinárodní komunitou fanoušků, správa sociálních sítí a spolupráce na přípravě PR kampaní.

Angažuje se v různých aktivitách Pirátů, ale za nejdůležitější Pirátský úkol nadále považuje udržení svobodného internetu jakožto nejúčinnějšího nástroje proti nedemokratickým praktikám. Z dalších oblastí ho zajímá především ochrana osobní svobody a transparentní stát.

Mezi jeho zájmy patří IT, filozofie, cyberpunk, ochrana zvířat a zábava ve všech podobách.

email: jan.kochert@pirati.cz