Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Pošvář

Jan Pošvář

Jan Pošvář se narodil 16. května 1985 a vyrůstal v Kamenice nad Lipou. V současnosti žije stále na Vysočině a zároveň pracuje v Praze jako programátor ve společnosti T-Soft.

Po maturitě na Gymnáziu Pelhřimov započal studia na Masarykově univerzitě v Brně - obor aplikovaná informatika. Po prvním semestru musel studia zanechat a poté nastoupil jako administrátor prodejny do Albertu Pelhřimov. Po získání dostatečných finančních prostředků na studia začal studovat Aplikovanou informatiku na Vysoké škole polytechnické Jihlava, kde získal titul Bc. Ještě během studií si našel práci jako programátor ve společnosti T-Soft, kde se podílí na vývoji informačních systémů. Během svého života se učil i řemeslu svého otce a od června 2013 získal řemeslnou živnost - malířské a natěračské práce.

Jeho zájmy jsou: historie, příroda, lidská práva, politika, informační technologie a informační podpora krizového řízení.

Email:   jan.posvar@pirati.cz
© Piráti, 2017. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek. Podmínky použití.