Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Przybyla

Jan Przybyla

jan_przybyla.jpg

Jan Przybyla se narodil 26. června 1992 v Havířově, kde strávil první léta života. Brzy se s rodiči přestěhoval do Stonavy, kde se cítí být doma. Nyní žije v Praze 14. Vystudoval SOŠ Dakol v oboru hotelnictví a turismus. Oboru se dále příliš nevěnoval. Dva roky pracoval jako vedoucí směny v obchodním řetězci. Nyní pracuje v bezpečnostní agentuře jako zpracovatel hotovosti. Mezi jeho největší zájmy patří komunikace s lidmi, internet, hudba, koncerty, kino a tuzemské cestování vlakem. S Pirátskou stranou sympatizuje již od jejího vzniku v roce 2009, v té době provozoval amatérské internetové rádio. Členem strany se stal v říjnu 2013. Od ledna 2014 je pověřen funkcí „Event manažerem“ pro KS Praha. Od března 2014 pak „Event manažerem“ a „Správcem kalendáře“ kontaktního centra Pirátské strany v Praze.

V současnosti se připravuje na komunální volby, kde hodlá kandidovat v Praze 14.

Telefon:731014969

E-mail:jan.przybyla@pirati.cz