Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jan Zelený

Jan Zelený

jan_zeleny.jpg

Jan Zelený (8. dubna 1991) je příznivcem Pirátské strany. Jan pochází z Prahy, přesněji z její části Klánovic, kde stále žije. Vystudoval všeobecné gymnázium. Během studií, se zapojil například do projektu Fotbal pro rozvoj. Mimo školní aktivity byl aktivní při snaze klánovických občanů zastavit kácení lesa pro golfového hřiště, anebo akcí zaměřených proti rasismu. Během studia si přivydělával v mnoha firmách s různorodou činností. Delší čas realizoval a udržoval zahrady. Při volbách ho většinou najdete sedět ve volební komisi. Dlouhodobě se zabývá správou reklamních ploch. Aktuálně si přivydělává na pozici copywritera v e-shopu se zaměřením na survival a army vybavení.

Angažuje se v aktivitách spojených s ekologiií, ochranou zvířat, bojem proti rasismu a svobodným alternativním životem. Mezi jeho zájmy patří hudební akce, cestování, poznávání cizích kultur, zahradničení, čtení odborné i neodborné literatury, ochrana přírody, šamanství, spirituální hledačství, bodymodification, vše co se týká života po apokalypse a obecně alternativního života, airsoft, horská turistika, cyklistika, frisbee, snowboarding a mnoho dalšího.