Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Jiří Homola

Jiří Homola

jiri_homola.jpg

Jiří Homola, člen krajského sdružení Moravskoslezského kraje se narodil v Havířově v roce 1976, ale v roce 2009 se přestěhoval do Ostravy. Je svobodný, bezdětný. Z nedostatku jiných možností vystudoval nejprve silnoproudou elektrotechniku, ale po dokončení studia pokračoval v nadstavbovém studiu ekonomika/výpočetní technika. Jelikož během let stoupají požadavky na vzdělání, získal bakalářský diplom v oboru informační technologie ve vzdělávání a nyní se připravuje na magisterské studium tohoto oboru. Po ukončení studia v roce 1996 začal pracovat na Vysoké škole Báňské v Ostravě, kde pracuje dodnes. Mezi jeho koníčky patří výpočetní technika, knihy, deskové hry a fotografování. Píráti jsou první politickou stranou, se kterou je ochoten se z drtivé části ztotožnit. K podpoře této strany ho přiměl především nesouhlas s vládní politikou parlamentních stran, korupce vrcholových politiků a nesouhlas se stavem autorských práv způsobené lobbingem velkých nahrávacích společností. Lituje, že studium při zaměstnání mu znemožňuje více se věnovat dění ve straně.