Ing. Jiří Wawrečka

jiri_wawrecka.jpg

Jiří Wawrečka (nar. 19.4.1948) absolvoval Učňovskou školu elektrotechniky v Semilech, Střední průmyslovou školu elektrotechnickou v Praze, Fakultu ekonomie energetiky na ČVUT Praha, Postgraduál VŠE - odhad nemovitostí.

Pracoval v mnoha společnostech, například Elektroúsek Praha, Filmové studio Barrandov (jako kamerový mechanik), ČKD Praha (jako referent odbytu), VS Česká Lípa (jako referent zásobování, energetik, revizní technik elektro), dále také v České Lípě jako vedoucí prodejny elektro, externí učitel autoškoly, učitel na učňovské škole a gymnáziu. Působil také v Měps Česká Lípa jako vedoucí závodu.

Působí jako ředitel firmy Wawex a je členem komise životního prostředí města Česká Lípa a člen kontrolního výboru. Mezi jeho záliby patří tenis, stolní tenis, golf, cyklistika, lyžování, plavání a turistika.