Josef Kadleček

josef_kadlecek.jpg

Josef Kadleček (* 6. září 1962 Praha) Vystudoval SPŠE v Praze. S počtem čtyř potomků (se dvěma manželkami) je posilou majoritní populace ČR. Členem Pirátů od června 2010, první členství v jakékoli pol. straně. Nebyl členem pionýra, SSM ani KSČ.

Od r.91 je OSVČ, živí jej elektroinstalace, je dobrý elektrikář, výhradně v soukromém sektoru; tedy bilance plusová nula.

V letech 2004-2009 si odskočil k filmu, kde působil jako „key-grip“.

Je realista, s kritickým příklonem ke konspirativním teoriím, od dětství tvrdí, že je naprosto vyloučené, abychom byli jediná planeta v celém vesmíru obývaná inteligentními bytostmi, je podezřívavý k mainstreamu v jakémkoli oboru lidské činnosti. Je příznivcem Svobodné hudby, „legalizace“, je „linuxák“, příznivec zemělodí a soběstačnosti, mírný příznivec HHO a ostatních alternativních zdrojů energie, mírný příznivec Všeob.zákl.příjmu. Je zahrádkář. Je proti tištění bankovek na rotačkách, proti praktikám NSA, proti TTIP, proti EURu, proti Velkému bratrovi, …, proti monopolům.

Má rád pozitivní bytosti, byť by byli třeba zelení s mnohobarevnými puntíky. Postupně se dopracoval k víře, nepatří však k žádné církvi. Občas zlobí.

Je členem KS Praha.

E-mail: josef.kadlecek@pirati.cz