Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Josef Němec

Josef Němec

Josef Němec (* 14. června 1979). Josef pochází z Holešova dlouho žil v Mariánských Lázních a od roku 2000 bydlí v Plzni. Spolu se svou ženou se věnuje chovu mnoha (zachráněných) zvířat.

Vystudoval Střední průmyslovou školu PhDr. Jaromíra Stratila v Holešově, ve studijním oboru Management elektrotechniky.

Za roky své praxe prošel mnoha pozicemi zvláště technického (ICT) charakteru. Taktéž civilní službou, kterou strávil na Interním oddělení nemocnice v Mariánských Lázních. V současné době se živí jako programátor a fotograf na volné noze. Byl spoluzakladatelem projektu Fotospojka.cz. Podporuje řadu neziskových projektů jako je například festival Kontejnery k Světu. Hrana Architektury a další.

Věnuje se aktivitám na podporu svobody slova, fotografování a několika internetovým projektům. Propaguje zdravý životní styl a je vegan.

Krom potkanů má doma také tři psy, kocoura, šneky a holuba.