Kostas Dimoskakis

Kostas Dimoskakis narozen v Opavě 9. září 1954. Byl registrovaným příznivcem Pirátské strany od října 2010. V únoru 2012 se stal členem Pirátské strany. Od roku 1995 žije v Praze ve Kbelích.

Vyrůstal v Ostravě. Záhy po dokončení střední školy oboru elektro slaboproud emigroval do tehdejšího Západního Německa. Do Čech se i s rodinou vrátil v roce 1990 a začal podnikat v zábavním průmyslu. Toho času je jeho hlavní činností provozování jukeboxů.

„Provozování jukeboxů mě přivedlo do přímé konfrontace s Ochranným Svazem Autorským OSA. Poplatky, které OSA za provozování jukeboxu vyžaduje, činí 30% z celkového měsičního příjmu a v některých měsících i více. Tato výše poplatků je pro všechny firmy provozující jukeboxy likvidační.“

Problém této zěmě je v prolhanosti, korupci a neprůhlednosti jednání všech našich novodobých politiků, úředníků a organizací v období po roce 1989 do dnešních dnů. Všichni svobodní obyvatelé by se měli účastnit na správě obcí a celého státu, a to formou přímé demokracie. Veškeré rozhodování ve veřejném životě musí být transparentní, včetně bankovních účtů. Každý občan musí mít přístup k informacím a možnost rozhodování o tom, co se v jeho obci a státě děje.

Kostas mluví plynně německy, obstojně španělsky, trochu řecky a malinko anglicky. Má rád hardrockovou muziku, blues a rád lyžuje.