Lucie Trčková

Lucie Trčková (rodné příjmení Švantnerová) (* 30. dubna 1983) je krajskou koordinátorkou Karlovarského kraje, 1. místopředsedkyní místního sdružení Pirátů v Sokolově a členkou krajského mediálního týmu. Narodila se a žila v Sokolově, po střední škole studovala a pracovala v Praze a po deseti letech se vrátila opět do svého rodného města, kde žije i nadále.

Vystudovala víceleté gymnázium v Sokolově, které zakončila maturitní zkouškou. V průběhu dalšího studia se specializovala na marketing, reklamu, ekonomii a management. Prošla několika firmami, kde se primárně zabývala reklamou, marketingem, eventy a produkcí. Nyní působí jako Event & Marketing manager v klinice estetické medicíny Asklepion a stará se o pobočky v Karlových Varech a Mariánských Lázních. Angažuje se v aktivitách souvisejících s kulturou, osobně pořádá dva cestovatelské filmové festivaly v Sokolově a také produkčně organizuje koncerty a jiné velké kulturní akce. Mezi její hlavní zájmy patří kultura, sport, příroda a cestování.