Martin Foltýn

martin_foltyn.jpg

Martin Foltýn (* 4. června 1987) Martin pochází z města Jeseník a již delší dobu žije v Supíkovicích u Jeseníku. Díky změnám v jeho životě se v únoru 2017 stěhuje do Jeseníku. 4.7.2016 Se oženil na Filipínách a Již brzy si přiveze manželku Ronu Joy.

Vystudoval obor zámečník na SOŠ Stavební a Strojní. Momentálně studuje při práci Podníkání na SŠ Gastronomie a farmářství

Prošel několika firmami, kde se věnoval převážně programování. V současnosti je programátorem a správcem sítě a internetového obchodu ve společnosti Gatner elektromarket s.r.o., která má pobočky sítě Orion v mnoha městech. 12/2016 - Se stal OSVČ a spolupracuje s různými firmami, kde zprostředkovává IT služby.

Angažuje se v aktivitách souvisejících s kulturou. Jeho zájmy jsou Djing a hudba. 2017 - bohužel již na výše zmíněné není čas.

Pomáhá s vývojem a aktualizacemi, pomáhal založit web Jesenické pobočky Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s.

© Piráti, 2017. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek. Podmínky použití.