Ing. et Ing. Martin Šmída

martin_smida2.jpg

Ing. et Ing. Martin Šmída (* 11. června 1985)

Zastupitel za Českou Pirátskou stranu v obci Majetín (od října 2014), člen kontrolního výboru tamtéž. 2. místopředseda České Pirátské strany (od dubna 2016) a ex-předseda krajského sdružení Olomouckého kraje (od listopadu 2013 do dubna 2016), člen mediálního odboru, člen místního sdružení Pirátská Tvrz.

Je ženatý, má jednu dceru a jednoho syna.

Vystudoval na VUT Brno obory Manažerská informatika (Bc), Ekonomika a řízení podniku (Ing) a Realitní inženýrství (Ing) na Fakultě podnikatelské a Ústavu soudního inženýrství. Během studia pořádal v Olomouci punk-rockový festival RECYKL FEST.

Nyní pracuje v oblasti recyklace bio-odpadu a stavebního odpadu a každoročně pořádá festival svobodné kultury KYTARY IN MAJETIN. Jako zpěvák a textař v punkové kapele a herec a režisér v ochotnickém divadle se potýká s absurdními požadavky organizací typu OSA nebo DILIA.

„Každý může měnit svět.“

Kontakt: