Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Michal Klus

Michal Klus

michal_klus.jpg

Michal Klus (* 31. července 1979) je 2.místopředsedou MS Karvinsko. Narodil se v Karviné. Dalším domovem mu byl krátce Havířov, poté již na „delší“ čas Ostrava. Zde se mu narodil první syn Matěj. V této souvislosti se opět vrátil do Karviné, kde se mu o pět let později narodil druhý syn Jakub. Je šťastně ženatý.

Vystudoval gymnázium v Karviné, poté nastoupil na stavební fakultu Vysoké školy Báňské v Ostravě, kterou pro svůj zájem o hudbu a podnikání nedokončil. Do cesty mu vstoupila možnost vést rockový klub, které se na nějaký čas chopil. Po tomto období se začal jako samouk živit tvorbou webových stránek jako OSVČ. Tímto způsobem se živí až do dnes. Vzhledem k jeho podnikavému duchu se pustil do provozování vlastního e-shopu s alternativní módou - Alterneo.cz

Angažuje se v aktivitách souvisejících s pořádáním hudebních akcí. Zajímá se o dění nejen doma, ale i ve světě. Stále se vzdělává ve všech svých zájmových oblastech, především pak v oblasti internetu a trendu v informační technologii. Mezi jeho silné stránky patří jeho osobitost a cílevědomost. Je praktikujícím buddhistou.