Michal Limberk

Narodil se v roce 1982 v Děčíně, kde žije doposud. Vystudoval Obchodní akademii a následně působil v Komerční bance, kterou opustil aby mohl nastoupit do firmy, která se zabývá vývojem webových aplikací a open source softwarem.

V minulosti zastával funkci šéfredaktora linuxového portálu www.opensuse.cz a technické podpory pro openSUSE. Posléze se stal ředitelem společnosti a vedl několik desítek lidí se zdravotním znevýhodněním. V současné době má na starosti projekt, kdy zdravotně znevýhodnění maluji miniatury wargamingových figurek pro zahraniční klienty.

Členem Pirátů je od října 2012. V blízké budoucnosti by rád znovu aktivoval buňku v Děčíně a šířil zde povědomí o Pirátech.

Dává přednost prosazování myšlenek Pirátské strany skrze kreativní činnost (workshopy, pořádání akcí pro veřejnost, debaty atd.)

Je ženatý, má tři kluky. Aktivně se věnuje futsalu, zajímá se o cyberpunk, roboty a Anime.

Kontaky

Email: michal.limberk@pirati.cz