Miloš Zmeškal

Miloš Zmeškal (15. května 1987) je koordinátorem dobrovolníků pro Olomoucký kraj.

Vystudoval SPŠ Letohrad – obor podnikání a management ve stavebnictví. Během nedokončeného studia vysoké školy v Brně dělal všechno možné. Malíře pokojů, pracoval v call centru, poté i jako pomocný projektant. Po ukončení studia se stal geodetem a správcem GIS ve Svitavách. V červenci 2014 se přestěhoval z Moravské Třebové do Olomouce, kde v současnosti pracuje jako technická podpora v oblasti telemetrie automobilů. Od té doby se také zapojuje do zdejšího Pirátského dění.

Do Pirátské strany vstoupil, protože podporoval boj proti ACTA, CETA a TTIP. V Pirátském programu je mu nejblíže svoboda, transparence a přímá demokracie. Zajímá se i o nepodmíněný základní příjem. Dále jsou mu proti srsti praktiky (nejen) policistů a jejich neustále se prohlubující pravomoce, proto je také hrdým stálým členem na fóru www.30kmh.cz

Přestože není vegan, prakticky žije ve veganské domácnosti. Mezi jeho záliby patří automobilové závody do vrchu a motorsport všeobecně, hudba, geocaching a urbex.