Miloš Zmeškal

Miloš Zmeškal (15. května 1987) je koordinátorem dobrovolníků pro Olomoucký kraj.

Studoval podnikání a management ve stavebnictví. Nějakou dobu se pak pohyboval ve stavebnictví, geodézii, pracoval s grafických databázemi GIS a také s jeho oblíbenými automobily. Potom našel smysl života ve své drahé polovičce, opustil amatérské závody do vrchu a přestěhoval se z Moravské Třebové do Olomouce, kde aktuálně rekonstruuje dům.

U Pirátů už vydobyl svoje renomé. Byl předsedou místního a místopředsedou krajského sdružení. Poté nastartoval tým programového bodu doprava. Našel svého nástupce, ale ponechal si na starost automobilismus a kamionovou dopravu. V současnosti začíná pracovat na úpravách silničního zákona. Aktuálně je Pirátem na plný úvazek.

Do Pirátské strany vstoupil, protože podporoval boj proti ACTA, CETA a TTIP. V Pirátském programu je mu nejblíže svoboda, transparence a přímá demokracie. Zajímá se i o nepodmíněný základní příjem. Dále jsou mu proti srsti praktiky (nejen) policistů a jejich neustále se prohlubující pravomoce, proto je také hrdým stálým členem na fóru www.30kmh.cz

Přestože není vegan, prakticky žije ve veganské domácnosti. Mezi jeho záliby patří motorsport (od vrchů přešel k driftům), kvalitně reprodukovaná hudba, geocaching a urbex.