Miloš Zmeškal

Miloš Zmeškal Miloš Zmeškal (*15. května 1987) je předsedou Místního sdružení Olomouc.

Vystudoval SPŠ Letohrad - obor podnikání a management ve stavebnictví. Během nedokončeného studia vysoké školy v Brně dělal všechno možné. Malíře pokojů, pracoval v call centru, poté i jako pomocný projektant. Po ukončení studia se stal geodetem a správcem GIS ve Svitavách. V červenci 2014 se přestěhoval z Moravské Třebové do Olomouce, kde v současnosti pracuje jako technická podpora v oblasti sledování polohy a pohonných hmot strojů a automobilů. Od té doby se také zapojuje do zdejšího Pirátského dění.

Do Pirátské strany vstoupil, protože podporuje boj proti ACTA, CETA a TTIP. V Pirátském programu je mu nejblíže svoboda, transparence a přímá demokracie. Zajímá se i o nepodmíněný základní příjem.

Mezi jeho záliby patří amatérské automobilové závody do vrchu a motosport všeobecně, hudba, geocaching, urbex a pirátství.