Miroslav Mišík, DiS.

„Co můžeš udělat hned, neodkládej na zítra“

Miroslav Mišík narozen ve Varnsdorfu dne 29. prosince 1989. Ve Varnsdorfu absolvoval základní, střední a vyšší odbornou školu. Vystudovaný obor je informatika, které se věnuje ve svém volném čase. Pracuje jako výškový technik u poskytovatele internetového připojení v ústeckém, libereckém a středočeském kraji. Díky své práci se setkává s lidmi z různých společenských vrstev, proto ví co lidi trápí. Obdivuje a váží si lidí, kteří pracují manuálně a dělají práci, kterou ostatní odmítají dělat, protože si uvědomuje, že bez těchto lidí by nebyli lidé jako je on sám.

Rád překonává svůj strach, díky tomu je jeho život tak pestrý.

Přátelé o něm tvrdí: „I přes svůj nízký věk, se považuje za velmi ambiciózního a za svým cílem jdoucího jedince. Při plnění svých cílů mu pomáha přirozené charisma. Jako obyčejný, politikou nezkažený člověk má výhodu při plnění své práce.“

Mezi jeho koníčky a zájmy patří:

• cyklistika
  • turistika