Miroslav Myška (není členem České pirátské strany) (*20. prosince 1992) Od narození žije v Žatci, kde studoval Střední odbornou hotelovou školu s úspěšně zakončenou státní maturitní zkouškou. Krátkou dobu pobýval v Praze, kde se živil jako barista v místní kavárně v OC Nový Smíchov. Další jeho kroky ho zavedly do Českých Budějovic v Jižních Čechách, kde po nějakou dobu pracoval jako obchodní zástupce pro energetickou společnost. Nyní opět žije ve svém rodném městě a pracuje jako řidič VZV v místní automobilové továrně.

Je registrovaným příznivcem místního žateckého sdružení Pirátské strany, které napomáhá opětovnému povznesení kulturních akcí. Jakožto prozatímní nestraník se velmi ztotožňuji s ideou České pirátské strany a jejich programem, kde mě velmi oslovilo zejména svobodné šíření dat.

Za Českou pirátskou stranu kandiduji v komunálních volbách v Žatci.