Ondřej Úlehla

ondrej_ulehla.jpg

Ondřej Úlehla (* 22. ledna 1987) funguje v Pirátské straně prozatím jako lehce technicky zaměřená „holka pro všechno“. Ondřej pochází z Prahy, kde se momentálně většinu času zdržuje.

Vystudoval střední školu elektrotechnického zaměření. Elektrotechnika ho zajímala odmala, postupně v průběhu mládí se k elektru přidal ještě zvuk a hudba a s postupným propracováváním do stádia dospělého muže se čím dál více zabývá praktikováním psychologie a hloubkovým studiem sociálních pochodů.

Prošel několika firmami zabývajícími se IT, bokem si přivydělával různými nepočítačovými aktivitami, zejména osobní asistencí, zvukařinou a přepravou osob a nákladů. V současnosti je nezaměstnaný a hledá nějaké zajímavé zaměstnání.

Baví ho auta (technicky i jízdně) a hudba (poslechově i kreativně). Baví ho dělat věci, co dávají smysl, a baví ho být užitečný.

K Pirátským myšlenkám se hlásí, protože mu přijdou smysluplné a reflektují na akutní problémy současné moderní společnosti. Nejde jen o IT stránku pirátství, ale o široké spektrum oblastí běžného života; je rád, že se Piráti snaží být širokospektrální a tím i volitelnější širokou populací, a je rád, že toho může být součástí a přispívat k tomu.