Patrick Breyer

Patrick Breyer, německý europoslanec a člen delegace European Pirates v Evropském parlamentu. Působí ve výborech pro Občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE) a Právní záležitosti (JURI), kde se zaměřuje především na témata ochrany soukromí, digitální svobody či vymáhání práva v digitální oblasti. Je zároveň členem Delegace pro severní spolupráci a pro vztahy se Švýcarskem a Norskem, ve Smíšeném parlamentním výboru EU-Island a ve Smíšeném parlamentním výboru Evropského hospodářského prostoru (DEEA)

Patrick se v roce 2006 stal zakládajícím členem německé pirátské strany, a to především z důvodu silné vazby na ochranu dat a soukromí jednotlivce. Podporuje boj proti nezákonému špehování a staví se proti nadměrnému státnímu dohledu ve všech oblastech, kde není prokázán jasný legální důvod.

Jeho snem je žít ve společnosti, jejíž bezpečnost by byla zajištěna samotnými občany, plně respektujícími práva ostatních.