Mgr. Patrick Kheck

kheck.jpg

Mgr. Patrick Kheck (*1981) není členem Pirátské strany, ale fandí jejímu programu, zejména důrazu kladenému na veřejnou kontrolu institucí a jejich transparentnost. Žije v Praze, vystudoval Gymnázium Opatov v Praze, VŠ vzdělání získal na Policejní akademii ČR v Praze, v magisterském oboru Policejní management a kriminalistika. Je hrdým policistou.

V minulosti se angažoval ve snaze o potlačení velkoplošné reklamy a průběžně válčí s policejními funkcionáři. Zajímá se o radioamatérství, informatiku a různé sporty.

Za Piráty kandidoval v říjnu 2013 do PSP ČR s úmyslem vytvořit lepší podmínky pro efektivně a nezávisle fungující policii i justici a jejich veřejnou kontrolu. Za tímto účelem chtěl prosazoval změny zákonů č. 273/2008 Sb., o Policii ČR, č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníku bezp. sborů a hlavně dlouhodobě odkládanou, ať už novelu, nebo rekodifikaci trestního řádu soudního. Rovněž se chtěl podílet na tvorbě nového zákona o státním zastupitelství, neboť všechny předchozí předpisy by měly být posuzovány jako logický celek.

Na úrovni města by opět rád potlačoval vliv velkoplošné reklamy, či bezohledných developerů, otevíral vnitřní procesy úřadu veřejnosti a přispíval k jejímu většímu zapojení do života obce. Rovněž by se rád podíval na finanční toky a jejich případné směrování k současným či bývalým zastupitelům (úspory).