Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Pavel Kašík

Pavel Kašík

pavel_kasik.jpg

Pavel Kašík (* 16. srpna 1977) je členem KS Plzeňského kraje Pirátské strany. Pavel pochází z města Nepomuk a nyní žije v obci Vojovice nedaleko Nepomuku.

Vyučil se v oboru Mechanik-opravář na SOU Oselce. Dále pak studoval obor Provozní technika, který zakončil v roce 2012 na SOUE Plzeň vykonáním „státní“ maturitní zkoušky s vyznamenáním. Poté začal studovat na fakultě strojní ZČU, studium však nedokázal časově skloubit s rodinou a zaměstnáním, právě kvůli tomuto byl nucen v roce 2013 studium ukončit. Až to situace dovolí má v plánu ve VŠ studiu pokračovat.

Prošel několika firmami, kde získal zkušenosti hlavně v technických profesích a logistice. V současnosti pracuje v oddělení řízení kvality u jedné mezinárodní společnosti zaměřené na automobilový průmysl.

Angažoval se v protestech proti smlouvě ACTA. Zastává názor, že stát musí informační technologie využívat a ne zneužívat! Je zastáncem svobodného internetu a Open Source.

Jeho zájmy jsou hlavně informační technologie, technika a moderní technologie všeobecně.

E-mail: pavel.kasik@pirati.cz