Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Pavel Klavík

Pavel Klavík

Pavel Klavík (* 23. února 1988) je registrovaný příznivec Piratské strany. Pochází z Chrudimi a žije v Praze od roku 2007.

Vystudoval navazující magisterské studium na Matematicko-fyzikální fakultě University Karlovy, kde získal titul Mgr, v oboru informatika. V současné době studuje doktorské studium na stejné fakultě. Zabývá se několik let výzkumem v oblastech teoretické informatiky a matematiky. Na Matematicko-fyzikální fakultě vede cvičení od roku 2008.

V roce 2008 pracoval během studia rok ve firmě TTC Marconi na pozici programátora. V roce 2011 strávil šest měsíců ve Švýcarsku na stáži ve výzkumných laboratořích IBM. Také strávil zhruba tři měsíce na výzkumném pobytu v USA na univerzitě Rutgers v New Jersey. V současné době se věnuje akademickému výzkumu, při němž navštívil řadu zemí světa.