Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Pavel Klučka

Pavel Klučka

pavel_klucka.jpg

Pavel Klučka (*25.7.1966) Pochází z Uherského Hradiště. Absolvoval Střední zemědělskou technickou školu ve Starém Městě (obor pěstitel). Po ukončení studia pracoval až do roku 1991 v JZD Dolina Staré Město jako agronom a později jako zootechnik. Po ukončení tohoto pracovního poměru krátce pracoval v Itálii a posléze jako zaměstnanec firmy Fagus Moravia s.r.o. Od března roku 1993 jako referent živnostenského odboru na Městském úřadě v Uherském Hradišti, kde pracuje doposud (od roku 2003 ve funkci vedoucího kontrolně-správního oddělení).

S dvacetiletou praxí ve státní správě na komunální úrovni je každodenně v přímém kontaktu s podnikateli, firmami, jinými úřady i širokou veřejností. Mezi podnikateli v Uherském Hradišti má řadu známých a přátel a je přesvědčen, že u nich má určitý kredit a respekt. Jelikož si je vědom těžkostí a problémů, jenž podnikatele sužují a trápí, rád by se aktivním způsobem podílel na skutečném odstranění především administrativní zátěže podnikatelů, a ne jen na odstraňování proklamovaném, jak se tomu děje v současné době.

V mládí býval aktivním sportovcem – fotbal, veslování a softbal. Mezi jeho záliby a koníčky patří turistika, a to i vodní, kynologie a zahrádkářství.