Umístění: Hlavní stránka » Lidé » Pavel Liška

Pavel Liška

Pavel Liška (18. září 1983) narodil se v Plzni, žije v Plzni a zatím dále bude žít v Plzni. Vystudoval SOUEEaU obor mechanik elektronik pro mikroprocesory atd. zakončené maturitou (čímž se moc nechlubí). Dále studoval SUPŠZámeček obor malba který nedokončil, jelikož mu v půlce studia přišlo jako dobrý nápad přihlásit se na vysokou školu UUD kde se nachází nyní (zhruba za 3 měsíce).

Zaměstnán je v jedné z největších továren v Plzni jako elektrotechnik v oddělení vývoje automatizačních linek po dobu cca 9 let. Mezitím si vyzkoušel mnoho různých zaměstnání tzv. na vlastní pěst od práce na stavbě po tetování lidí atd. Nyní také spolupracuje na realizaci Pirateshopu.

V Pirátech se angažuje od roku 2009 kde se stal postupně příznivcem, členem a místopředsedou, jehož křeslo musel z nedostatku času opustit. Spolupracoval na výrobě řady prezentačních a reklamních materiálů jako byla např. kartonová pirátská loď apod.

„S pirátskou stranou nemohu sdílet všechny její myšlenky a ideály, ale je to momentálně jediná politická strana která budoucnost má, a zdá se že je vnitřně dobře ošetřená proti nekalostem vytvářeným ostatními stranami. Proto stojím neustále za ní a snažím se v ní vidět nedemagogicky klady i zápory. Zatím pořád převládá velké množství kladů.

Mezi moje ostatní koníčky patří hlavně vytváření a případně kombinování různých forem projevu, umění a zábavy. Ať jde o malbu, grafiku, psaní textů či krátkých povídek, hraní v kapele na ledacos, divadlo, filmování, sochaření nejlépe z kovu nebo sádry, stereoskopické fotografování a celkově vytváření všeho co jde i co si ostatní myslí, že nejde.“